Çiljeta Xhilaga  është edhe e tillë…Gjithmonë kur përmendet emri i saj, njerëzit kanë në mendje imazhin e këngëtares superseksi dhe herë-herë trasgresive, por gjithmonë në formë.

Por mos harroni që Çiljeta Xhilaga është edhe nënë tashmë, ku ndryshe nga impenjimet e mëparshme ajo tani më kryesorin duket se ka atë…, Fernandon!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here