Një koncert festiv i mazhorancës përballë protestave të opozitës kanë sjellë sot një ciljeta ndryshe.

E veshur me blu, me dekolte serioze, Çili në vend të kryeministrit Berisha ka hapur koncertin me një fjalim plot nota politike. Të rrojë Shqipëria Demokratike, Europiane, rroftë Partia Demokratie.

Të festojme të gjithë për Shqipërinë në NATO e së shpejti në BE”, ishin fjalët e Çilit përpara pjesmarrësve në sheshin “Nënë Tereza”.

Ajo që të impresiononte së pari ishte bluja e fustanit të Çiljetes dhe modeli serioz, si kurrë ndonjëherë që përkonte me modelin alla Merilin Monro.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here