“Më duhen 2 djem binjakë në moshën 3 deri 4 vjec të bukur mundësisht kacurrelsa dhe kush ka makina sport të modifikuara, kush mi gjen të më kontaktoj në inboks, sepse një klip i ri do të dalë në treg shumë shpejt…. falemiderit”.

Kjo ishte ajo që kishte shkruar në portalin e saj ne FB këngëtarja, dhe urojmë që ti ketë gjetur, pasi adhuruesit e saj presin ndonjë video të re pas “Mike dhe rivale”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here