CiljetaJanë pushimet e para që Çiljeta i bënë në shoqërimin e djalit të saj katër muajsh Fernandon.
Këngëtarja shumë e pëlqyer Çiljeta këtë vit ka marrë dhuratën më të çmuar, si dhe ka provuar ndjesinë e të qenit nënë.

Menjëherë pas lindjes ajo është kthyer në formën e mëparshme, me linja të lakmueshme trupore. Por, kjo duket se është realizuar falë ndërhyrjes që Çiljeta ka bërë në bark.

Sipas një burimi, ajo ka realizuar një operacion kirurgjik për të përmisuar formën e barkut pas lindjes. Ajo duket një mama shumë seksi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here