Pothuajse të gjithë femrat sidomos ato që njihen nga të gjithë dhe që quhen nga VIP, bëjnë foto çdo moment dhe i postojnë në rrjetin Facebook.

Nuk është e para, por si duket të bësh një foto nga “Iphoni” dhe atë duke ia drejtuar vetes dhe ta vësh në murin e Facebook-ut, ka infektuar kjo sëmundje edhe këngëtaren Çiljeta Xhilaga.

Kjo foto që po shihni sapo është hedhur dhe bërë nga vetë ajo për Facebook. Imagjinoni paksa se çfarë do të bënin Vipat nëse nuk do të zbulohej “Iphoni”?!.

Ndërsa femrat më të lakuara të muzikës që janë të dhënë pas fotove të tilla janë: Dafina Zeqiri, Linda Halimi, Adelina Tahiri, Afërdita Dreshaj, Adelina Berisha etj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here