ciljetaxhilagaÇiljeta Xhilaga edhe pak kohë dhe sjell në jetë fëmijen e saj të parë.

Ajo duket në këtë foto shumë e relaksuar, ndërsa mësojmë se ka nisur që t’ia përgadisë edhe rrobat djalit që pret të sjellë në jetë, madje ato duke i’a porositur edhe online në internet.

Burimi: vipat.info

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here