Cili është statusi i Florit?Flori ‘ka sqaruar’ se çfarë statuti momental ka ai, me një fotografi të thjeshtë të postuar në Instagram.

Artisti ka treguar se as nuk është në lidhje e madje as edhe beqar, por ai është një alien.

Në të vërtetë, çfarë po bën Flori në muzikën shqiptare, me hite të një pas njëshme që po krijon, ai mund edhe të mos jetë fare i kësaj bote dhe ky postim mund të jetë një ‘sqarim’ për gjenialitetin e artistit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here