Së fundmi është parë shpesh e më shpesh në Tiranë.

Ka festuar edhe ditëlindjen e motrës së saj Alba, (një nga momentet e të cilës është shkëputur edhe kjo foto) pak ditë më parë, por në të vërtetë kjo nuk është arsyeja e vërtetë, përse gazetarja e mirënjohur dhe ikona e lajmeve Ilva Tare ndodhet në Shqipëri.

“Bluetooth”, është interesuar, nëse bëhet fjalë për një “shpërngulje” të Ilvës në Tiranë, por askush nuk di gjë.

Disa zëra thonë që ajo punon në një projekt që e mban atë sa në Londër, sa në Tiranë, por Bluetooth premton se do t’a zbulojë shumë shpejt të rejat./Bluetooth/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here