Cili është ky djalosh me Elvana Gjatën?Elvana Gjata ka qenë një nga netët e para të Vitit të Ri në një nga klubet e njohur të shqiptarëve në Zurich.

Por cili është ky djalosh simpatik me të? Ne mësojmë se djaloshi është një sportist dhe model me origjinë nga Tetova dhe quhet Argjend Amiti, ndërsa mësojmë se djaloshi e pëlqen shumë këngëtaren se si këndon.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here