Burdushi.Nuk janë vetëm politikanët ata të cilët tashmë e vizitojnë apo gjejnë shërim tek Burdushi. Në emision me Shukin, Burdushi ka thënë që numri i njerëzve të cilët e vizitojnë atë janë të shumtë duke përfshi kështu edhe një numër të madh të artistëve dhe këngëtarëve të estradës muzikore, transmeton Indeksonline.

Edhe pse ai nuk bëri me dije emra, tregoi që ka prej atyre të cilët e telefonojnë edhe në orët e vona të mbrëmjes për të kërkuar ndihmë.

Por se kush janë ata apo se për kënd e ka fjalën Burdushi ende nuk e dimë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here