Genc-PrelvukajGenc Prelvukaj nga Etnon bashkë me Milotin dy ditë më parë kanë nisur një tur koncertesh përtej oqeanit.

Në këtë cikël të koncerteve, dyshja e grupit të njohur nuk janë vetëm por me një tjetër duo. Fjala është për motrat Koçi, Greta dhe Eni që gjithashtu po shoqërojnë +Gencin e Milotin në mbrëmjet muzikore për shqiptarët përtej oqeanit. E duket se kimia mes artistëve është aq e mirë saqë Genci t’i zhvishet para syve kolegës së tij, Enit.

Këtë e ka bërë me qëllim që kjo e fundit të mos ketë ftohtë duke i dhuruar maicën e tij. Ky gjest i ka pëlqyer mjaft Enit e cila në videon e ndarë, kolegun e saj e quan një gjentëlmen të vërtetë. /Prive.

Cilës këngëtare iu zhvesh para syve Genc Prelvukaj?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here