Aktori i cili kalohet për lajme rozë dhe lidhje të sajuara apo të vërteta me femrat më të bukura të shou-bizit shqiptar, Blerim Destani, na tregon se di edhe të gatuajë.

Në këtë foto që po shihni, aktori simpatik e ka marrë si duket seriozisht gatimin, megjithëse nuk dimë se çfarë po përgatit.

Dikush mund t’ia ketë bërë këtë fotografi, por cilës bukuroshe po i gatuan aktori Destani? Natyrisht që nëse do të ishte afër ndonjë femër e bukur, aktori edhe nëse nuk do të dinte, do të mundohej të gatuante diçka për ta shijuar ajo./

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here