Edhe pse kanë hyrë në të 40-at Sindi Krafort dhe Elizabet Harli duken më mirë se asnjëherë.

Në Nju Jork para disa ditësh u realizua java e modës ndërsa në qilim e kuq shkëlqyen Sindi Krafort (45 vjeç) dhe Elizabet Harli (46 vjeç) dhe në prezencë të tyre edhe yjet më të reja si Lindzi Lohan dhe Niki Hillton.

Në fustanet e tyre të gjata me dekolte, të dyja shkëlqyen dhe me të vërtetë ishte shumë rëndë të vendoset se cila dukej më bukur se tjetra ndërsa për shijet e tyre as që diskutohet.  Të dyja lanë përshtypje se duke shumë të reja dhe plot bukuri.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here