Aktorja 31-vjeçare dhe aktori 32-vjeçar, të cilët u takuan ndërsa punonin së bashku në Supergirl , kanë mirëpritur fëmijën e tyre të pare.

Melissa dhe Chris të dy njoftuar në Instagram për lindjen e djalit të tyre Huxley, i cili erdhi në jetë disa javë më parë.

” Huxley Robert Wood arriti këtu disa javë më parë dhe ky djalë i vogël është gjithçka,” shkroi Melissa një foto në faqen e saj.

Chris shtoi, “Djali ynë lindi, emri i tij është Huxley, ai është i mahnitshëm dhe jo ndoshta nuk ju intereson, kështu që shihemi pas 18 vitesh”.

Melissa njoftoi shtatzëninë e saj në mars dhe më pas në maj, ajo foli për privilegjin e të bardhëve dhe se si kjo nuk është bota që ajo dëshiron për fëmijën e saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here