Cifti simpatik Erion Veliaj dhe Ajola Xoxa kanë qenë të ftuar në dasmën e një mikeshës së tyre dhe si gjithmonë ata janë të veshur bukur e klas.

Ja ku shfaqen edhe në këtë foto përkrah çiftit të ri, ndërsa meraku ynë është kur do martohen ata vetë…ndoshta janë duke marrë eksperienca nga dasma të tjera, para se të organizojnë të tyren…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here