Revista Forbes ka publikuar pesë çiftet më të paguara të Holliwoodit në periudhën 2010 – 2011. në këtë listë i pari renditet çifti Gisele Bundchen dhe Tom Brady me 76 milionë dollarë fitim gjatë një viti, të pasuar nga Beyonce dhe Jay-Z, me 72 milionë dollarë, pastaj Angelina Jolie dhe Brad Pitt me 50 milionë dollarë.

Të katërt renditen Victoria e David Beckham me 45 milionë, ndërsa çifti i pestë me fitimin më të madh gjatë një viti janë Kristen Stewart dhe Robert Pattinson, me fitim vjetor prej 40 milionë dollarësh.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here