Fituesja e dikurshmë e emisionit “America’s Next Top Model” Whitney Thompson, dëshiron që Christina Aguilera të jetë imazhi kryesor i web faqës së saj TheBiganTheBeautiful.com, i dedikuar femrave me peshë më të madhe. Për këtë ofertë, Christina do të fitonte 2.2 milion euro

Whitney Thompson ishte pjestarja e parë me peshë të madhe e cila ka fituar në këtë garë të famshme të modeleve amerikane, dhe tani i është përkushtuar web faqës së saj.

Qëllimi i saj është që ta përdor ndikimin e Christines të cilin e posedon ajo në industrinë muzikore për ti promovuar gratë më të plota. Christina ende nuk ka dhënë përgjigje definitive për këtë ofertë, kurse kohë më parë, ka thënë se nuk mendon të mbaj dietë fare, pasi që kështu po ndihet shumë mirë./

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here