Këngëtarja muajt e kaluar ka koduar gabimisht himnin amerikan, gati u rrëzua gjatë ndarjes së çmimeve “Grammy” dhe kaloi një natë në qeli për shkak të dehjes në publik.

“Jam në gjendje të qeshi me gafat dhe përvojat e mia në jetë, sepse jam duke i përjetuar”, thotë këngëtarja për revistën “Us Weekly”.

“Nganjëherë, thjesht nuk është dita ime, por, megjithatë më duhet të paraqitem në podium për të kënaqur fansat” tha Christina Aguilera.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here