Christina Aguilera tregon se është në gjendje të eksperimentojë me modelet por edhe me ngjyrat e flokëve.

Në prag të festës së Hallovven ajo është shfaqur me flokët e lyera duke paralajmëruar se do të jetë protagoniste edhe në këtë rast.

Christina Aguilera ishte sëbashku me djalin e saj katër vjeçar dhe të dashurin Matthew Rutler.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here