Christina AguileraChristina Aguilera thotë se të qenit nënë nuk e ka ndaluar atë të ndjehet seksi. Krijuesja e hitit “Dirrty”, dhe burri i saj Jordan Bratman, kanë mirëpritur djalin Max në janar të vitit të kaluar.
Dhe Aguilera thotë se ajo ende kujdeset që të shkëlqejë në secilin rast që del n qytet.

“Nënat mund të jenë seksi. Kur rregullohem, nuk e mbaj kapelën e nënës, por ende ndjehem seksi në vetëm një palë xhinse dhe një këmishë të thjeshtë. E shoh si të rëndësishme, si nënë, të mos heqësh dorë nga seksualiteti”, ka thënë Aguilera.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here