Mos u ngatërroni me Chrissy Teigen dhe prisni që të merrni kritika të ashpra.

Modelja e rrjeteve sociale dhe autorja e librit të kuzhinës harxhoj pak kohë duke lexuar komentet dhe një njeri e quajti atë k**vë.

Burri e kuptoj se kapërcej kufinjtë me fjalët e tij dhe kërkoj falje, gjë që u pranua menjëherë nga zonja John Legend.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here