Chris Hemsworth një baba shëmbullorChris Hemsworth u shpall mashkulli më seksi në botë në fundin e vitit të shkuar, por duket se fama nuk e ka larguar modestinë e tij si dhe përgjegjësinë e tij si prind.

Ai është fotografuar teksa shëtiste me djalin e tij 14-muajsh.

Seksi dhe baba shëmbullor, sa me fat gruaja e tij!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here