Rokeri i njohur amerikan, Chris Daughtry, ka bërë të ditur se do të fillojë turneun e ri për t’u vënë në ndihmë atyre që vuajnë nga malaria.

Bendi do të fillojë turneun më 20 mars në Buffalo, përp të vazhduar në New York dhe data tjera në prill, koncerte këto që vijnë dhe në kuadër të promovimit të albumit “Break The Spell”.

“Chris Daughtry është shumë i përkushtuar që të shfrytëzojë pozicionin e tij për t’u ndihmuar atyre që vuajnë nga malaria”, thuhet në një komunikatë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here