Chris Brown sërish në telashe.

Këngëtari Chris Brown ka postuar disa video ku vërehet në prehrin e vajzës së tij një kafshë ekzotike.

Bëhet fjalë për një majmun shumë të vogël, të cilin Brown e ka blerë si dhuratë për vajzën, por problemi është se për të pasur në posedim këtë kafshë duhet të ketë leje nga autoritetet, përcjell.


Shtëpia e Brown është kontrolluar, ku është gjetur majmuni dhe është marrë nga autoritetet, ndërsa kanë treguar se është në gjendje të mirë dhe po trajtohet si duhet.PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here