Chloe Goodman na tregon fizikun përfektKa zëvendësuar Cameron Diaz në disa skena filmi ku duket vetëm trupi dhe Chloe Goodman ka treguar se ka një fizik perfekt. Ajo u fotografua me bikini gjatë një dite pushimi, duke na lënë me gojë hapur.

Bikini i zgjedhur prej saj ia tregonte shumë mirë “asetet”.

Në janar, ajo postoi për ndjekësit e saj në “Instagram” një foto në palestër, ku shkruante: “Në ndërtim e sipër”.

Ndërtimi duket qartë se është i përfunduar dhe ka dalë me sukses.

Chloe Goodman na tregon fizikun përfekt

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here