Që kur këngëtarja ishte pajtuar me ish-bashkëshortin, Balkam nuk kishte folur me të. Herën e fundit e kishte parë gjatë pjesëmarrjes së saj si anëtare në jurinë e “X Factor-it”.

Miku i ish-truprojës së Cheryl Tweedy-t i zbuloi “Mirror-it” britanik se këngëtarja edhe pas ndarjes edhe më tutje e do jobesnikun Ashley Cole-n. Craig Balkam (42-vjeçar) është ish-truproja e Cheryl-t. Për këngëtaren kishte punuar gjatë ndarjes së saj nga futbollisti dhe kur u largua nga show amerikan “X Factor”.

Tweedy, më shumë se klient

Që kur këngëtarja ishte pajtuar me ish-bashkëshortin, Balkam nuk kishte folur me të. Herën e fundit e kishte parë gjatë pjesëmarrjes së saj si anëtare në jurinë e “X Factor-it”.

Nuk i është përgjigjur më ajo pasi që i kishte thënë se Ashley është i dhënë pas femrave dhe se do ta tradhtojë gjithmonë. “Cheryl më ishte më shumë se klient, e shikoja sikur ta kisha motër.

Dëshiroi që të jem dëshmitar i saj kur i nënshkroi letrat e divorcit në Los Angeles. Shumë kemi folur për dhimbjen që ia shkaktoi Ashley dhe nuk kam dashtë që përsëri ta shoh të lënduar”, i tha Balkam një miku të tij i cili tërë këtë tregim ia rrëfeu gazetës britanike “Mirror-it”.

Ai e zbuloi se këngëtarja është shumë e pasigurt rreth pamjes së saj dhe se te “tradhtari” Ashley mbeti e dashuruar edhe pas ndarjes. Atëherë flirtonte me reperin Will.i.am, dhe edhe pse valltari amerikan Derek Hough, me të cilin e kaloi një kohë, ishte i dashuruar në të, ajo nuk ishte shumë “e nxehtë” në të.

Dëshironte t’i ndihmonte Britney-t

Për shkak të fiksimit të saj me peshën në palestër shkonte në 5 të mëngjesit. Pinte vetëm lëng nga limoni dhe rreth 20 cigare në ditë dhe ishte shumë e kujdesshme dhe e shmangte sa mundej ushqimin e shpejtë dhe çokollatat.

Shpesh fliste se dëshiron t’i ndihmonte Britney Spears-it, pasi që mendonte se mund t’i bëhej sikur motra e saj, ndërsa e do edhe Lady Gaga-n edhe pse nuk i pëlqejnë paraqitjet e saja, tha ndër të tjera miku i Balkam-it.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here