Cheryl Cole ka kaluar vikendin me ish-burrin e saj, Ashley, dhe kanë përfunduar se më së miri është të pajtohen. Ata dy u ndanë vitin e kaluar, ndërsa tani kanë zbuluar për miqtë se planifikojnë të blejnë pronë jashtë vendit, që në afat prej dy vjetësh të kenë fëmijë.

Megjithatë, kusht për vazhdimin e romancës së tyre është që futbollisti i njohur të dëshmojë se nuk do të mashtrojë më Cherylin.

Cheryl dhe Ashley Cole, siç njoftojnë mediet britanike, kaluan vikendin së bashku me miqtë e tyre.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here