Cheryl Cole do të ketë vetëm veten për të fajësuar, nëse ajo do të vritet nga Al-Kaeda, ka paralajmëruar Anjem Choudary. Kleriku tha se ish gjyqtarja e X Factor është një objektiv, pasi ajo vizitoi trupat britanike në Afganistan javën e kaluar dhe paguar haraç për punën e tyre.

I pyetur se çfarë ai do të mendoj nëse qoftë këngëtarja bëhet viktimë terrorit, ai tha: “Unë do të them diçka, ajo ia bëri vetes”.

Ai shtoi: “Më duket krejtësisht e panevojshme që Cheryl Cole të shkojë në Afganistan dhe të lavdërojë ushtarët. Ka krijuar armiq në mesin e myslimanëve”.

28-vjeçarja, vizitoi trupat e vendit të saj në Afganistan dhe tha se ishte e kënaqur për të parë të gjithë punën e madhe që ata bëjnë”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here