S’ka rëndësi sa është e lirë apo është e sulmuar Cheryl Cole. Me rëndësi që atë e gjeni edhe në taksi duke qëndruar me njerëz të saj.

Këngëtarja e hitit “Geordie” ka thënë se ajo vepron sikurse shumica e turisteve britanike dhe ka dëshirë shpesh që të udhëtojë me taksi.

Kështu ajo bën edhe kur viziton New Yorkun, ku merr taksi për të udhëtuar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here