Cheryl Cole fiton të holla më tepër se Victoria BeckhamCheryl 26 vjeçare fiton më shumë të holla se sa Victoria. Ajo ka mbledhur  6.9 milion dollar.

Sipas një burim thuhet se Cheryl ka dyfishuar një varg marrëveshje, si rolin e një gjyqtare në X Factor nga i cili fitoj  1.75 million dollar dhe 1 million dollar nga solo muzika, 500.000  dollar nga marveshja me  L’Oreal  etj.

Ekspertë pohuan se Cheryl ka shumë më tepër  potencial se bukuroshja Victoria Beckham.

Firmë e re ‘Cheryl Cole Ltd’ është ngritur vetëm nga ajo ndoshta duke sinjalizuar synimin e saj që të lëshoj “markën Cheryl” në Mbretërinë e Bashkuar dhe SHBA.

Sipas ekspertëve  Victoria Beckham nuk ka fituar te holla kohët e fundit, ajo është duke rrëshqitur poshtë në sytë e shumë njerëzve, ndersa ylli Cheryl është më lart. A.B

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here