Charlize Theron planifikon familje të madheAktorja fituese e Oscarit, Charlize Theron, është e gatshme që ta zgjerojë familjen e saj me më shumë fëmijë.39-vjeçarja ka një djalë trevjeçar të adoptuar, por ajo do më shumë fëmijë.

Theron aktualisht është në lidhje me aktorin Sean Penn dhe po e diskuton me të mundësinë e zgjerimit të familjes.

“Jam e gatshme për çdo gjë në jetë. Asnjëherë nuk kam menduar se një fëmijë tjetër do të ishte i tepërt”.“Unë jam e gatshme për çdo gjë që më dhuron lumturi”, ka deklaruar Charlize.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here