Theron ka thënë se ka nevojë për më shumë gjumë për shkak se fle shumë pak shkaku i punëve.

Aktorja 38 vjeçare – e cila ka luajtur në filmat Young Adult, Snow White The Huntsman and Prometheus, filmat të cilët pritet që të jepen premierë në muajt e ardhshëm – thotë se tani pas punës do të pushojë, kryesisht do të flejë dhe do të rrijë në shtëpi me përjashtim kur do të shkojë në premiera të filmave.

“Jam lodhur sepse kam pasur shumë punë. Tani është koha e gjumit”, tha ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here