Charlie Sheen i ka shtuar një tjetër femër jetës së tij.Sipas ‘The Sun’, Megan Levan, e cila punon në një klub nate në Hollywood, është parë shpesh në mansionin e aktorit javët e fundit.

26-vjeçarja i është bashkuar aktorit 45-vjeçar në jetën e tij së bashku edhe me dy femra të tjera: Natalie Kenly dhe Rachel Oberlin, të dyja 24-vjeçare.

Një mik i Megan theksoi: “Ajo është e njohur për veshjet e saj ekstravagante, adhuron pornografinë dhe nuk është e turpshme në seks.”

Pa dyshim që Megan Levan plotëson kriteret për të hyrë në jetën e Charlie Sheen./tch/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here