Charlie Sheen helmohetCharlie Sheen (49) të hënën në mbrëmje përfundoi në spital për shkak të helmimit me ushqim.

Sipas mediave amerikane, aktori ka thirrur një ambulancë të hënën rreth orës 23, ndërsa mjekët kanë konstatuar helmimin nga ushqimi.

“Ai ka porositur ushqim deti dhe disa orë më vonë ai ndjeu dhimbje të fortë. Për çdo rast ai ka thirrur një ambulancë. Në spital i është dhënë infuzion dhe u kthye në shtëpi pas disa orësh. Është helmuar nga midhjet, mos merakoseni shumë, Charlie është mirë, “tha zëdhënësi i aktorit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here