Charlie Sheen arrestohet për dhunë në familje Charlie Sheen, u arrestua dje në Aspen të Kalifornisë, i akuzuar për ushtrim të dhunës në familjen e tij.

Ndaj tij aktorit te njohur rëndon akuza për sulme dhe kërcënime, por policia nuk ka identifikuar ende se kundër kujt Aspen i ka ushtruar ato në të vërtetë.

Sipas  disa media, aktoriti janë vënë prangat pas një grindje të zemëruar që ka patur me gruan e tij të tretë, Brooke Mueller, me të cilën është martuar në vitin 2007.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here