MjakuMe muaj të tërë ka qenë vetë vajza ku ka bërë provokime nga më të ndryshme rreth kësaj situatë e cila është supozuar se është shtatzënë ku edhe asnjëherë nuk ka reaguar se është e vërtetë apo jo, shkruan Kosovarja.

Kanë qenë të shumta publikimet e Majlindës me gjë sende që një nënë e re bënë përgatitjen për lindjen e fëmijës. Ajo që shtonte edhe më tepër dyshimet ishin fotografit e saj që asnjëherë nuk e nxjerrtë trupin në tërsi por vetëm pjesën e fytyrës, e që u aludonte se ajo po e fsheh shtatzëninë.

Por kjo foto që Majlinda ka publikuar, është së u lodh me lojën që bëri, apo ajo ka marrë ndonjë vendim tjetër, pasi Majku është treguar shumë indiferent ndaj saj dhe këtij lajmi që është përfol pothuajse çdo ditë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here