Çfarë po e mundon Bleron Të jesh fytyrë publike nuk është edhe aq e lehte, thotë një fjalë e urtë çdo gjë ka një çmim, shkruan Kosovarja.

Pasqyron flet për sukseset arritjet e një figurë, pa diskutim që publiku është interesuar dhe për jetën private se çfarë ndodh rreth tij-saj.

Blero ka hapur ditën sot më një thënie mjaft interesante ‘ Nëse nuk i lexon portalet, nuk je i informuar. Nëse i lexon, je i keq informuar. Bleros po i dhemb diku por kjo është jeta më të vërtetat e saj dhe duhet pranuar me të gjitha të mirat dhe të këqijat.

1

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here