Çfarë po bënte Anita derisa Ramushi protestonte?Anita Haradinaj sot ka zgjedhur të kujdeset për thonj derisa në rrugët e Prishtinës opozita po protestonte. Ndër organizatorët kryesor ishte edhe bashkëshorti i saj, lideri i AAK’së Ramush Haradinaj.

Ramush Haradinaj u priu sot protestuesve opozitarë derisa Prishtina ishte mbushur me gazlotësjellës. Nga ana tjetër, Anita bashkëshortja e tij e cila jo rrallë ka ‘mbrojtur’ burrin në situata në raste të ngjashme, kësaj radhe ishte indiferente.

Ajo kishte zgjedhur të rregullonte thonjtë dhe këtë e shfaqi edhe në rrjetet sociale.

Çfarë po bënte Anita derisa Ramushi protestonte?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here