Këngëtarja e njohur kosovare, Gili, vjen sot në pëlqimet dhe jo pëlqimet e saj. Në fakt, është me fat, por dhe i ka pëlqyer që është një këngëtare që ka përkrah një bashkëshort artist.

Asnjëherë nuk ka dashur që djemve t’u imponohet muzika, meqë prindërit po e bëjnë mirë.

Gjithmonë Gili pëlqen që kënga e saj të përcjellë mesazh kudo, te të gjithë. Ajo si artiste lexon shumë, por është e dashuruar edhe pas filmave.

Gili kur është në shtëpi në familje me djem, nuk flasin shumë për punën, ajo gjithmonë pëlqen të ruajë qetësinë e jetës familjare.

Dhe, gjëja që urren shumë është që ta prekë dikush në moral dhe të mos jetë kurrë pjesë e skandaleve. M. GJ.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here