Albërie Hadërgjonaj gjatë një prononcimi për “Kosova Sot” ka rrëfyer gjërat që i pëlqejnë dhe të tjerat që nuk i pëlqejnë asaj.

Albëria nuk pëlqen kur i thonë se është e vjetër në moshë, pasi është vetëm 36 vjeçe, nuk pëlqen të merret me politikë, ndërsa nuk i pëlqen a kur një vajzë e re martohet në moshë të re, sikur që është martuar ajo. Albëries nuk do t’i pëlqente të ndryshojë kurrë karakter në çdo rrethanë që mund të jetë.

Asaj i pëlqen shumë të këndojë, pasi kënga është jetë për të. Pastaj i pëlqen t’i rregullojë gjërat me kompromis. I pëlqen shumë Tirana dhe nuk do të mund të largohej kurrë nga ky qytet.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here