Këngëtari e producenti ka shkaktuar “kaos” mes adhuruesve. Jay-Z përfaqëson ëndrrën e vërtetë amerikane. Nga shpërndarës droge në super yll.

Brenda 15 vjetësh, Shawn Carter (ky është emri i vërtetë i reperit) ka ndërtuar një perandori prej miliona dollarësh e është martuar dhe me një kolege të famshme si Beyonce.

E tashme ka krijuar një fame aq të madhe, sa për të çmendur adhuruesit edhe, kur ai zgjedh thjesht të udhëtoj me metro, si një njeri normal. Shihni se çka ka ndodhur disa ditë më parë në New York në videon e mëposhtme.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here