DafinaDafina Zeqiri, këngëtarja hit e muzikës shqiptare gjatë një interviste për revistën ‘Bluetooth’, në mes tjerash ka zbuluar se si duket një mashkull ideal sipas saj.

Duket se këngëtares shqiptare tek meshkujt i pëlqejnë më shumë sharmi, karakteri dhe mbi të gjitha thjeshtësia.

“Karakteri, sharmi…Dëshiroj pikë së pari që të jetë i thjeshtë, shumë i thjeshtë të jetë mashkulli”, ka thënë Duffy, ndërsa më tutje ka mohuar shkrimet e mediave se është në lidhje me D.J. Blunt dhe se nuk e ka në plan që të fejohet, së paku jo në të ardhmen e afërt.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here