Çfarë mendon vajza e Soni Malajt, për të fejuarin e saj?Pak kohë pasi u diskutua dhe u gjykua për divorcin me Mirkon, Soni Malaj ka nisur një lidhje të re dhe për këtë është shumë e lumtur.

Për herë të parë publikisht, ajo flet për Prive dhe pranon se Kelvi, i fejuari i saj tanimë nuk është një person i fshehtë: “Po, jam në një lidhje serioze dhe si çdo njeri në këtë botë që përjeton një lidhje jam e lumtur”­ tregon ajo.

Por nuk do të ishte në një moment të tillë në jetë, nëse nuk do të kishte miratimin e së bijës: “Unë nuk bëj asgjë pa miratimin e Annës. Kam dashur gjithmonë që të kem një familje të shëndoshë për shkak të Annës dhe shpresoj shumë ta kem një të tillë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here