Rovena Stefa, një nga emrat më të njohur të muzikës shqiptare.

Ky adhurim ka ardhur edhe falë ekstravagancës dhe pamjes së saj mjaft joshëse dhe duket se këngëtarja është bërë pak vetëvlerësuese ndaj vetes së saj duke thënë se ajo dallon shumë nga këngëtaret e tjera,dhe dallimi kryesor është pikërisht emri i saj dhe shumë gjëra të tjera deklaron vetë këngëtarja Rovena Stefa duke buzëqeshur në një intervistë për një të pëditshme .

Por përvec bukurisë së saj si femër ajo është dhe një këngëtare e zonja që me zërin e saj ka pushtuar të gjitha tregjet muzikore shqiptare po ashtu edhe ato jashtë trevave.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here