Kohëve të fundit ajo po komentohet tej mase për linjat e saj të cilat vërtetë se e kanë zbukuruar shumë, shkruan revista Kosovarja.

Por një gjë të gjithë e dimë, se gjatë ditëve të nxehta, kur heqim rrobat na ndodhë edhe të përplasemi diku dhe pastaj pasojat janë shenjat të cilat shpesh nuk kemi si t’i fshehim.

Kështu, duket që edhe Bigu ka vrarë gjunjët e saj të cilët kohëve të fundit po i ekspozon pa hezitim.
Natyrisht se tashmë e ka bërë trupin në formë dhe nuk nguron të paraqitet me veshje të shkurtra dhe shumë elegante, ndërkaq shenjat…janë kaluese.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here