Çfarë firmosën Marina dhe Geti të noteri?Çifti i famshëm Geti dhe Marina Vjollca, në mëngjesin e sotëm, janë parë duke hyrë tek një noter që ndodhet në Rrugën “Luan Haradinaj” në Prishtinë, përballë shtabit të Policisë së Kosovës.

Në disa fotografi të kapura, çifti shihet pranë noterisë, shkruan Sovrani.

Geti që tashmë ka përfituar nënshtetësinë shqiptare nga lidhja me prezantuesen shqiptare Marina Vjollca, duket të ketë edhe ndonjë gjë për të nënshkruar në favor të saj nga gjërat e tij në Kosovë, pasi që duke hyrë tek noteri është parë edhe babai i Getit, Ibra.

Çfarë firmosën Marina dhe Geti të noteri?

Mund të supozohet se kjo ka të bëjë me ndonjë pronë që babai i Getit mund t’ua nënshkruajë çiftit.

Çfarë firmosën Marina dhe Geti të noteri?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here