Çfarë e frymëzon Alketa Vejsiun?Prezantuesja Alketa Vejsiu ka publikuar këtë mëngjes një foto përmes së cilës ka treguar se e ka nisur ditën plot frymëzim.

Në këtë foto ajo vë në dukje ngjyrat e qiellit duke i krahasuar me një poezi të vërtetë.

Gjithashtu shohim se këtë mëngjes Alketa i ka dedikuar kujdes edhe veshjes duke u shfaqur në formë dhe me stil./Gazeta Express/

Çfarë e frymëzon Alketa Vejsiun?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here