Nëse e keni parë videon e fundit të Bleros, “Dance” aty mund të shihni 17 milionë euro, të cilat janë jo të vërteta.

Si duket, sipas Bleros, dikush ka dashur ti bëje keq, pasi ato para janë marrë dhe i janë dorëzuar policisë për t’i verifikuar se cili ishte burimi që i kishte prodhuar.

Pas verifikimeve policia ka censuruar klipin, pasi është pareë në imazhet se aty janë përdorur sasi të konsiderueshme kartmonedhash të fansifikuara, çka mund të nxisë publikun të joshet nga imazhet. Edhe pse Blero është justifikuara se klipe me imazhe të ngjashme me para fallco kanë bërë edhe artistët e tjerë, policia nuk ka dhënë shpjegime, thjesht ka censuruar pjesët pikante të klipit me imazhe kartmonedhat euro./gazetashqiptarja/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here