Këngëtarja Vesa Luma ka prishur trupin e saj me të cilin lavdërohej vitin e kaluar, duke u reklamuar shpesh në media se ka linja të bukura trupore.

Këto foto shprehin më mirë situatën. Vesa është duke u përballur me celulit në këmbët e saja edhe përkundër asaj që gjithmonë është e angazhuar.

Paparazzi ka zënë këngëtaren pikërisht në një mbrëmje, ku këngëtarja nuk e ka hetuar aspak, por ajo me siguri e ka ditur që ka problem me linjat dhe këmbët në formë, për këtë arsye nuk është dashur të vishet shkurtë, pasi një palë pantollone të gjata do të mbulonin celulitin në këmbët e Vesës.

Ndoshta këngëtarja ka dashur të tërheq më shumë vëmendje tek publiku me fizikun e saj, por ka rënë keq në sy të publikut…Fansat përvec performancës dhe këngëve të mira, sigurisht që duan edhe një pamje tërheqëse dhe seksi!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here