Celinë Dion është shfaqur në publik me binjakët e saj 4 muajsh duke u shprehur se i ka sjellë në jetë për tu kujdesur vetë për to 100 përqind.
Celinë dhe burri i saj kanë luftuar me vite të tëra për këtë familje dhe kujtojmë që ajo ju nënshtrua një IVF për të krijuar djalin e saj të parë.
Ajo shprehet gjithashtu se kudo që unë të shkoj do kem me vete edhe fëmijët e mi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here